Mekanik kereta: Jenaka Michael Jackson
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke+60173023492

Jun 27, 2009

Jenaka Michael Jackson

Salam,

Sekarang nie duk sibuk orang memperkatakan pasal Michael Jackson,jadi aku luangkan sedikit masa aku yang tak berapa banyak nie nak citer gak le pasal si mamat nama Michael nie!

Dia lahir tahun 1958-betullah tu dah 50 tahun umur dia, meninggal lak 25 hb Jun 2009.Bila meninggal dunia je dia nie ditinggalkan lak 3 orang anak termasuk sumer bekas isterinya yang tak berapa nak janda le sebab sumer pun dah kena cerai!Hero gak dak Michael nie!

Kalau citer pasal lagu dia banyak sesangat la diantaranya Billie Jean,Beat it,Thriller dan banyak lagi yang top le meletup giler,sampai ada yang bunuh diri,giler pun ade le pasal dak Michael nie!Aku dengar citer lagi dia nie dah masuk Islam ntah betul ke idak wallahualam,kalu betul tu alhamdullilah,semuga dia nie dikebumikan cam orang islam dan ditempatkan sebagai muslimin!Insyaalllah


Kalau citer pasal lagu dia nie ade satu waktu mase aku sekolah dulu agak2 dalam tahun 1998 lagu Beat it le kalau tak silap , dia leh jalan cam robot nak jadi cerita aku try lah dan tunjukkan kat kekawan pulak tu aku tak perasan aku tarik kaki sikit2 jalan cam robot sedar2 aku dah dalam longkang,abih aku diketawakan teruk gak lah abih kasut aku baru basuh,jadi hitam setokin lencun da nasib baik dah balik sekolah kalu tak sekolah pakai setokin busuk le aku!Hailah nasib!HaHa!

Itu baru sedikit dari aku pasal dak Michael Jackson nie,aku ingat korang punya giler ngan dia nie mungkin lagi dahsyat dak,tapi apa-apa pun aku memang tabik dia nie hebat betullah lagu dia dan show dia walaupun aku cuma nengok tv je tapi memang thebat,pendekkata dia nie memang Legend le walaupun dulu dia nie tak berapa putih!HaHa!

God bless u lah Michael!


TENGOK DI SINI 

wassalam-kerosakan kereta

No comments:

Post a Comment

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.
Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

Nota penting:Jangan ajukan soalan pada ruangan Google Reply untuk pos lama tahun-tahun sebelum 2016 dan juga diharap pengunjung tidak menggunakan butang Reply pada Page post blog ini ,Ini kerana soalan tersebut tidak akan dipaparkan oleh Pihak Google,saya akan siarkan soalan yang tidak dapat dijawab pada ruangan Google Reply ini pada pos saya di Google Plus beserta pencerahan dan penyelesaiannya.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>