Mekanik kereta: Jana wang adsense-satu cara jana wang secara pasif
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke+60173023492

Oct 21, 2009

Jana wang adsense-satu cara jana wang secara pasif

Jana wang adsense adalah salah satu cara menjana wang secara pasif.Setelah beberapa kali aku buka dan pelajari akhirnya aku buat kesimpulan bahawa penjanaan wang dengan adsense adalah satu cara buat duit secara pasif.Cara ini bukanlah satu cara yang selalu orang tersalah erti bahawa cara ini adalah satu cara yang aktif.Tidak,sebenarnya cara yang aktif adalah cara penjanaan wang dengan perniagaan yang bermotifkan penjualan barang,perkhidmatan dan peruncitan.

Bagi korang yang belum berapa kenal dengan adsense ,boleh cuba dengan blog dan cuba pelajari melalui blog jana wang adsense atau dari mana2 online page..Tetapi harus diingat kerana ianya bukanlah mudah kerana ia memerlukan kesabaran dan ketekunan melainkan jika korang dah ada perniagaan kemudian meletakan adsense,ini adalah yang tercepat dan juga cara pantas mendapatkan wang.

Aku tulis jana wang adsense nie kerana dah lama aku tertarik dengan corak perniagaan pengiklanan nie,ianya lebih tersusun dan teratur tapi tidak mudah.Bagi semua yang minat dengan jana wang adsense nie boleh cuba dapatkan nasihat pakar dari blog jana wang adsense.Ini adalah sebahagian dari buah fikiran aku pasal jana wang adsense dan ianya sekadar satu post untuk bacaan-wassalam


 Kalau macam gini banyaknya jana wang adsense sehari,betul ke jana wang secara pasif ?Aku ingat yang berjaya mendapatkan pendapatan sehari banyak ni mungkin juga dia rajin klik web atau blog orang lain yang ada iklan google adsense.So rajin2 le klik iklan google bila di page oranglain ya!

Nak senang lagi bila masuk kedai orang kenalah bayar walaupun hanya dengan klik !klik lah iklan Google dimana2 blog yang anda layari sebagai hadiah dan saguhati kepada penulis blog yang berikan idea,.cerita atau nasihat dan panduan,

Renungkanlah.wassalam

No comments:

Post a Comment

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.
Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

Nota penting:Jangan ajukan soalan pada ruangan Google Reply untuk pos lama tahun-tahun sebelum 2016 dan juga diharap pengunjung tidak menggunakan butang Reply pada Page post blog ini ,Ini kerana soalan tersebut tidak akan dipaparkan oleh Pihak Google,saya akan siarkan soalan yang tidak dapat dijawab pada ruangan Google Reply ini pada pos saya di Google Plus beserta pencerahan dan penyelesaiannya.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>