Mekanik kereta: Jug besar
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke+60173023492

Jun 16, 2010

Jug besar

Jumbo jugs?Pelik tetapi inilah hakikatnya.Ini adalah post biasa yang aku rasa boleh membuatkan blog ini lebih santai dan tidak terlalu fokus kepada katakunci kerosakan malah lebih kepada blog yang korang boleh sekali2 rasa senang dan rehatkan minda.Ini juga adalah salah satu tips berkenaan Google Adsense yang mudah jika korang nak berjaya dalam blog Google Adsense.Jika nak cari katakunci boleh cuba dekat sini.


Mencari Katakunci

Katakunci jumbo jugs ini aku ambil kerana aku terlihat satu video dalam youtube berkenaan big jug yang aku rasa lucu gak lah jadi aku terus cuba pula katakunci jumbo dan terdapat pula perkataan jumbo cars,loan dan sebagainya.Tetapi pada hemat aku korang jangan masuk semua dalam blog katakunci jumbo jugs ini kerana ianya bahaya dan tidak sehat untuk minda dan boleh membawa kepada kerosakan.

Cuba lihat gambar ini semuanya jumbo jugs yang bermaksud besar-besar belaka!Tetapi daripada semua gambar jumbo jugs di atas pernah kah kita terfikir bahawa walaupun jumbo jugs ini nampak besar tetapi muncungnya tetap kecil jadi begitulah juga dengan membuat blog Google Adsense ini ,ianya susah pada mulanya tetapi boleh menampung muatan yang berlipat kali ganda seperti menuang air kedalam jumbo jugs ini sedikit-sedikit tetapi boleh bertahan lama dek kerana boleh menampung isian yang besar.

Kalau nak diminum sehingga habis pada masa yang singkat bukan mudah melalui jumbo jugs ,begitu juga Google adsense tuang sedikit-sedikit lama-lama daripada pendapatan pasif menjadi kepada pendapatan aktif.

No comments:

Post a Comment

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/TanSri/Puan Sri/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.
Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

Nota penting:Jangan ajukan soalan pada ruangan Google Reply untuk pos lama tahun-tahun sebelum 2016 ,gunakan add comment (komen baru) in sha allah saya jawab kerana google pasti akan siarkan komen baru,Sebolehnya juga jika berkesempatan saya akan siarkan soalan yang tidak boleh dijawab melalui blog saya ini pada pos saya di Google Plus beserta pencerahan dan penyelesaiannya.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>