Mekanik kereta: Sekadar hiburan di malam 15 ramadan 2011!
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke+60173023492

Aug 15, 2011

Sekadar hiburan di malam 15 ramadan 2011!


Kereta ni banyak ada kat pasaran,kalau terasa nak guna kereta sport sila lah berkunjung kemana-mana kedai mainan ,tentu ada,tapi kalau warna pink mungkin terhad kot!

Kereta jenis ni pulak memang banyak kat pasaran,kereta Malaysia lah katakan,tapi kalau no plate yang tertera ni ada sorang je kot yang pakai walaupun tak sama dgn WWW1 Sultan Johor tapi kira ok kot untuk tuan kereta ni melaram satu kampung!


Dah tengok 2 gambar kereta ni dah tentu dua-dua pun anda boleh pakai dan miliki tetapi jangan pulak terasa nak pakai gambar ke3 ni pulak ,kalu nak pakai gak boleh,tapi mengucap dululah ya!

Selamat bersahur dan ramadan 2011
sampai jumpa lagi!

No comments:

Post a Comment

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.
Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

Nota penting:Jangan ajukan soalan pada ruangan Google Reply untuk pos lama tahun-tahun sebelum 2016 dan juga diharap pengunjung tidak menggunakan butang Reply pada Page post blog ini ,Ini kerana soalan tersebut tidak akan dipaparkan oleh Pihak Google,saya akan siarkan soalan yang tidak dapat dijawab pada ruangan Google Reply ini pada pos saya di Google Plus beserta pencerahan dan penyelesaiannya.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>