Mekanik kereta: Penggunaan Alexa ranking dalam menambahkan traffic
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke+60173023492

Aug 13, 2011

Penggunaan Alexa ranking dalam menambahkan traffic

Ramai yang beranggapan bila mereka berjaya meletakan sesebuah blog dikedudukan teratyas samada di Google,Yahoo ,Bing dsbnya ,mereka akan berjaya juga didalam menjana traffic untuk blog tersebut.Tetapi ini bukanlah berakhirnya sesuatu cara yang lebih efektif untuk menjana traffic ke blog anda.

Ramai diantara blogger yang tersalah anggap mengenai Alexa ranking ,mereka beranggapan penyenaraian Alexa dalam ranking blog adalah tidak membawa apa-apa malah tidak berjaya menarik pengunjung ke blog dan seterusnya berjaya menjana pendapatan samada melalui adsense,iklan dsbnya.

Alexa adalah sebenarnya platform yang paling efektif masakini untuk seorang blogger bergerak lebih pantas untuk menjana keuntungan melalui blog.Anda bukan sahaja boleh menjana di lokasi anda malah lebih dari itu jika meletakan Alexa ranking,Alexa toolbar dan Alexa widget di blog anda.

Untuk lebih berjaya menarik traffic anda harus lebih kreatif dalam penulisan blog serta post yang lebih terkini dan tidak kurang penting juga selitkan sedikit post  yang ada kena mengena dengan Alexa supaya anda lebih berjaya dalam penjanaan traffic serta menambahkan pengunjung ke blog anda dan seterusnya pendapatan dalam Google Adsense.

Dapatkan Alexa segera di -Alexa dot com
Selamat maju jaya,


No comments:

Post a Comment

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/TanSri/Puan Sri/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.
Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

Nota penting:Jangan ajukan soalan pada ruangan Google Reply untuk pos lama tahun-tahun sebelum 2016 ,gunakan add comment (komen baru) in sha allah saya jawab kerana google pasti akan siarkan komen baru,Sebolehnya juga jika berkesempatan saya akan siarkan soalan yang tidak boleh dijawab melalui blog saya ini pada pos saya di Google Plus beserta pencerahan dan penyelesaiannya.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>