Mekanik kereta: Ebook Penulis Blog
Jika Mahukan Panduan Dan Nasihat Dari Mekanik
Anda Boleh Whatsapp Terus Ke +60173023492

Ebook Penulis Blog

Assalamualaikum,

Buat masa ini hanya ada 1 Ebook yang beliau (Arsad Mekanik) hasilkan iaitu kompilasi soalan-soalan pilihan mengenai aircond kereta yang dimuatkan dalam satu Ebook bertajuk 100 soaljawab penting aircond kereta.Dapatkannya samada di Google Play  atau link download di smashword di bawah.
DOWNLOADLayari website ini-http://bukuautomotif.simplesite.com untuk keterangan penuh Ebook dan bidata penulis

2 comments:

  1. Assalam abg...sy ingin brtanya ttg kenderaan sy jenis isuzu d-max 2.5 ls.kenderaan sy tiba2 naik lampu chek 4wd...sdgkn kenderaan itu 2wd.Apakh punca lampu chek 4wd itu ada abg....mohon pencerahan dari abg...

    ReplyDelete
  2. wslm,tukar minyak gearbox belakang,in sha allah ok

    ReplyDelete

Terimakasih yang tak terhingga kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/TanSri/Puan Sri/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung blog yang budiman . JUTAAN MAAF DIPOHON jika pertanyaan lambat dijawab.

Segala soalan PASTI akan dijawab dan jawapan akan menyusul seberapa segera,sila kembali semula untuk melihat jawapan!

Diharapkan kepada Tuan/Puan/Dato/Datin/Yang berhormat/Encik/Cik Puan serta saudara/i pengunjung budiman yang mengajukan soalan supaya memberikan gambaran keseluruhan kerosakan dan jenis kereta supaya jawapan yang terus kepada masalah dapat diberikan.

Jutaan terimakasih juga kepada yang memberikan sumbangan jawapan berdasarkan penggunaan model kereta yang sama dan pastikan model kereta juga diberitahu ketika mengajukan soalan.

Semuga apa yang diutarakan dalam jawapan dapat memberikan sedikit sebanyak manfaat untuk semua.

Nota:Kos baiki dan alatganti adalah anggaran,ia mungkin lebih atau kurang,Harap maklum!

NOTA PENTING:KEMUKAKAN SOALAN PADA RUANG KOMEN BARU LEBIH BAIK KERANA JIKA ANDA AJUKAN SOALAN PADA REPLY DI SATU SOALAN LAIN ,GOOGLE TIDAK AKAN SIARKAN SOALAN TERSEBUT DAN PIHAK KAMI TIDAK DAPAT MENJAWABNYA.

Apa yang terbaik datangnya dari Allah dan yang buruk itu datangnya dari kekhilafan diri saya sendiri,

>